Statii CNG, si Instalatii CNG-GPL pentru autovehicule

SIR CNG comercializeaza, monteaza si asigura serviciul pentru instalatii de alimentare cu CNG pentru autovehiculele dvs.


Comercializam si montam Statii CNG precum si alte produse ale firmei GAS TALY cu care societatea noastra are exclusivitate in Romania.

GAS ITALY SRL este o societate Italiana, lider in sectorul instalatiilor CNG si GPL pentru autovehicule.

Aceasta societate vinde produsele sale in peste 30 de tari din intreaga lume .

Oferim Statii CNG si produse pentru instalatii CNG si GPL respectand normele internationale R110, R67.01 si ISO 15500  si cele mai recete normative Europene de siguranta si mediu.

Oferta noastra cuprinde kit complet pentru statii CNG cat si KIT complet pentru statii GPL, totodata  comercializam si parti componente ale acestor instalatii.

Asiguram montarea, garantie si post-garantie cu personalul specializat ale firmei noastre pregatit de specialistii de la GAS ITALY

Sir CNG GPL comercializeaza si monteaza statii de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) complete si compacte ce ofera solutii moderne si eficiente cu inalt grad de siguranta.

Aceste statii sunt realizate in conformitate cu normele ISU cu tehnologii de ultima generatie care asigura siguranta si performanta.

Statiile sunt fabricate de cunoscutele firme din Italia GRAF S.P.A si Aspro Italy SRL care sunt distribuitorii nostri pentru Romania, a caror produse sunt constant modificate in conformitate cu ultima tehnologie din sector.

Aceste firme exporta in momentul de fata statii complete si accesorii in peste 25 de state ale lumii.

La sfârsitul anului 2018 ,Aspro Italy SRL a prezentat noua linie de productie a LNG portabila care se poate atasa unei statii CNG , pentru a congela metanul.

Sistemul de calitate a acestor produse sunt in conformitate cu normativele internationale ISO. 9001:2008 confirmate de certificatele de calitate .

Oferta noastra cuprinde statii de alimentare CNG personale in cadrul gospodariilor proprii de mici dimensiuni, pentru firme cu o flota mica (5-20) si medii pentru firme cu o flota mare (50-200) si statii publice.

Firma noastra asigura montarea acestor statii garantie , service, cat si service -post garantie cu personal propriu specializat, cat si cu reprezentanti specializati ale firmelor GRAF S.P.A IT si Aspro Italy SRL

CERE OFERTA