Instalatii CNG Prezentare Generala

Instalatii CNG in conformitate cu normele ISU adresate celor care au activitate de transport sau in activitatea lor se lovesc de transport.

Romania este singurul stat din CE care nu foloseste drept combustibil alternativ  gazul natural pentru autovehicule!

De ce?

Pentru ca reprezentantii statului roman nu urmaresc sa ajute transportatorii ci urmaresc sa apere interesele marilor  firme  de distributie  de carburant conventional.

Stiti foarte bine ca într-o societate de transport, 60% din cheltuieli reprezinta pretul combustibilului consumat, pret care cuprinde accize, taxe si iar taxe pe care transportatorii sunt obligati sa le plateasca.

Gazul este un combustibil care intra in categoria energiei verzi

Acest combustibil este utilizat in toata lumea. In Europa de foarte mult timp se circula pe instalatii CNG.

 

De exemplu in Italia, Germania, Croatia, Cehia, Belgia, Ungaria pana si Bulgaria care au aproximativ 150 de statii CNG se folosesc la firmele de transport de persoane (autobuz, taxiuri, etc)

Firmele de curierat si distributie utilizeaza cu succes si profit acest combustibil

 

Va intreb: Doriti sa diminuati costurile cele mai mari din firma dumneavoastra?

Daca doriti sa aveti o scadere de 20% din costul consumului de carburant si 15% din disparitiile de combustibil sau a consumului exagerat al soferilor

Gazul Natural comprimat (GNC) este cea mai curata alternativa pentru combustibili conventionali.


Vehiculele care folosesc Instalatii GNC emit cu 30% mai putina poluare decat vehiculele pe benzina sau motorina

 

30%
  • Utilizarea Gazului Natural Comprimat combustibil, reduce semnificativ costurile pentru proprietarii de autovehicule. Media este de 40-60% mai putin decât diesel sau benzina (în functie de pietele locale)

  • Gaz natural comprimat (GNC) este non-toxic si se disperseaza rapid. Acesta are o temperatura de aprindere mai mare decât benzina si motorina, ceea ce reduce sansele de aprindere accidentala.

  • Motoarelor cu gaz Natural pot reduce zgomotul cu pâna la 50% în comparatie cu motoarele diesel. Acest lucru asigura o viata mai lunga a motorului si va ajuta sa economisiti mai multi bani.

    CERE OFERTA